Services immobiliers sur mesure depuis 1992
Vastgoedmakelaar sinds 1992
Real estate agent since 1992 for properties of charm and exception
Onze filosofie

Onze filosofie

Onze kennis van de vastgoed markt sinds meer dan 27 jaar laat ons toe om ons werk uit te voeren
met ernst en sereniteit.

Wij beluisteren de behoeften van de eigenaars-verkopers en deze van de potentiële kopers en doen het maximum opdat de een en de andere tevreden zijn en terugkomen naar ons voor andere vastgoed kwesties en aldus de duurzaamheid van ons agentschap waarborgen.

Onze taak

De vastgoed evaluatie van het te verkopen of te verhuren goed wordt gedaan door Patrick Froment die uitstekend de Belgische vastgoed markt kent. Aangezien het doel is zo goed mogelijk aan de plaatselijke markt te kleven om te vermijden dat een goed niet verkocht wordt en finaal wordt gedevalueerd.
Wanneer het om goederen gaat in het buitenland voegen wij aan onze eigen ervaring, de kennis van een erkende collega toe van de lokale vastgoed markt.
Wij kunnen uw eigendom op klassieke wijze te koop zetten of door bemiddeling van onze Vastgoed diensten à la carte als u de mogelijkheid hebt om de bezoeken zelf te kunnen uitvoeren.
Deze Vastgoed diensten à la carte, genoemd S.I.C worden uitvoerig beschreven op de bladzijde « uw eigendom verkopen ».

Alvorens het onroerend goed te presenteren, controleren wij de goede overeenstemming ervan met de bestaande urbanistische reglementeringen en de vereiste conformiteit aanpassingen.

Wij stellen het geheel van de eigendommen voor aan de klanten van ons agentschap die wachten op dit soort vastgoed, en presenteren ze ook langs onze website en andere geselecteerde sites.

Wij geven ze de nodige informatie en laten hun de nodige overlegtijd.

Wij verwezenlijken de verkoop offertes, de verkoop compromis, de huurcontracten enz… in samenwerking met de eigenaars en de notarissen die zullen handelen de dag van de ondertekening van de oorspronkelijke akte.

De conciergerie dienst van Patrick Froment Immobilier 

Deze dienst bestaat al langer dan 27 jaar :  wij helpen u bij het volbrengen van uw projecten en het vinden van de aangepaste personen en de ondernemers voor deze.

Création SIP