lang_fr
FR
lang_nl
NL
lang_en
EN
Home  >  Eigendommen Verkochte eigendommen . Pagina - 1

EIGENDOMMEN
TE KOOP

PAARDEN
EIGENDOMMEN

EIGENDOMMEN
TE HUUR

VERKOCHTE
EIGENDOMMEN

UW EIGENDOM
VERKOPEN

UW
OPZOEKING

CONTACT

IK ZOEK VOOR U

RECRUITMENT
PARTENARIAT

COMMUNICATIE

DISCLAIMER


Enkele verkochte eigendommen

Waals brabant 

NIVELLES 

Eigendom 

Uitzonderlijke eigendom van meer dan 4ha 50, perfect omheind en veilig. Hoofdgebouw, vroegere watermolen, heel mooie schuur voor recepties, vijver, beek. 1000m2 bewoonbaar oppervlak in 2 woningen verdeeld, waarvan 3 suites met badkamer en een appartement voor conciërge. Het geheel in perfecte staat en van hoogstaande kwaliteit. Paardenstallen, 5 box, paddock, buitenpiste. Zwembad, bos, honderdjarige bomen. Deze informatie is louter indicatief en niet contractueel.

 
Ref. 265/48
ONTDEKKEN

Waals brabant 

LASNE 

Ruiterdomein 

Uitzonderlijke eigendom met privé paardenstal in een park van 7ha, grasperken, honderdjarige bomen, weiden en ruiterpaden. Volledige en kwalitatieve ruiterinstallaties. Overdekte manege met 40 paardenboxen, clubhouse, zwembad. Hoofdgebouw van 400 m² bewoonbaar oppervlak. 5 privé appartementen. Bouwgronden. Talrijke mogelijkheden tot ontwikkeling.

 
Ref. 265/309
ONTDEKKEN

Henegouwen 

LES BONS VILLERS 

Burgers huis 

EXCLUSIEF GOED. NIEUWE VOORWAARDEN Uitzonderlijke eigendom van 6.6 hectaren park, afgesloten en geveiligd, door een beroemd tuinarchitect getekend. Bestaat uit 4 vijvers, rivier en boomgaard. Beschikt over 800 m² bewoonbaar oppervlakte en over een binnenzwembad. Deze informatie is louter indicatief en niet contractueel.

 
Ref. 265/677
ONTDEKKEN

Neerijse 

NEERIJSE 

 

 
Ref. 265/339
ONTDEKKEN

Edingen 

ENGHIEN 

Huize 

Oude vierkant boerderij te koop van de 18e eeuw op bijna 3 hectaren met schuren en kantoren van 350m2. Volledig vernieuwd omvat het woningen hoofdlichaam 700m2 bewoonbaar, binnen zwembad in een van de schuren. Het eigendom is absoluut uitzonderlijk daar volledig vernieuwd met oude materialen van kwaliteit en met veel goede smaak. Alleenverkooprecht.

 
Ref. 265/1131
ONTDEKKEN