lang_fr
FR
lang_nl
NL
lang_en
EN
Home  >  Eigendommen Verkochte eigendommen . Pagina - 1

EIGENDOMMEN
TE KOOP

PAARDEN
EIGENDOMMEN

EIGENDOMMEN
TE HUUR

VERKOCHTE
EIGENDOMMEN

UW EIGENDOM
VERKOPEN

UW
OPZOEKING

CONTACT

IK ZOEK VOOR U

RECRUITMENT
PARTENARIAT

COMMUNICATIE

LINKS

DISCLAIMER


Enkele verkochte eigendommen

Waals brabant 

LASNE 

Ruiterdomein 

Uitzonderlijke eigendom met privé paardenstal in een park van 7ha, grasperken, honderdjarige bomen, weiden en ruiterpaden. Volledige en kwalitatieve ruiterinstallaties. Overdekte manege met 40 paardenboxen, clubhouse, zwembad. Hoofdgebouw van 400 m² bewoonbaar oppervlak. 5 privé appartementen. Bouwgronden. Talrijke mogelijkheden tot ontwikkeling.

 
Ref. 265/309
ONTDEKKEN

Provincie van Namen 

HANZINELLE 

Kasteel 

Gemeente Florennes. Woning gebouwd door de Maîtres de Forges ''Les Puissant'' in 1764. In klassieke Mosanstijl, waarvan de plannen te wijten zijn aan architect JB Chermane. Het grote salon wordt verfraaid met 7 schilderijen van P. B. de Blocq. De vijver wordt gevormd door de wateren van de Ry Massart. Dit geheel strekt zich uit op meer dan 18 hectaren is een zuiver wonder van sierlijkheid, en welzijn, aangepast aan onze tijd, een ''echt vredesoord''. www.fromentimmo.be/chateauhanzinelle

 
Ref. 265/642
ONTDEKKEN

Waals brabant 

NIVELLES 

Paarden eigendommen 

ALLEENVERKOOPRECHT Ruiterdomein te koop in Waals Brabant op meer dan 6hectaren 50aren alles in een hand. Gelegen op 20 ' van Lasnes en 15 ' van Waterloo, het eigendom bestaat uit een woning en recente ruiterinstallaties. Het is er een en al rust. De golf van Tournette (2 x 18 holes) bevindt zich op 5 '. Zeldzame aanbieding. Om in Vennootschap te verkopen.

 
Ref. 265/1020
ONTDEKKEN

West Vlaanderen zuid 

SPIERE 

Kasteel 

Het kasteel van Spiere is een van de mooiste kastelen van België. Gelegen op de uiterste grens tussen Henegouwen en West-Vlaanderen, behoorde het tot dezelfde familie sinds zijn bouw. Het is in 2002 door een vooruitziende eigenaar gekocht. Van Lodewijk XV stijl, werd het in 1750 in de Franse klassieke traditie opgericht en in 1971 geklasseerd. Stabiliteit, cohesie, evenwicht, dat zouden de eigenschappen kunnen zijn van deze heerlijkheid '' puur zuiver XVIIIe eeuw ''. UITZONDERLIJK!

 
Ref. 265/480
ONTDEKKEN

Provincie van Luik 

FRAINEUX 

Kasteel 

Uitzonderlijk, bedrijf met als actief het kasteel van Fraineux, van de XVII en XVIII eeuwen, in goede staat en gelegen in de Provincie Luik. Kasteel en kapel op 25 hectaren. Zwembad, poolhouse en bijgebouwen. De zuidzuidoost beplanting werd door J.Wirtz getekend (15.000 gevarieerde planten). Gelegen in de driehoek Luik, Namen-Spa. Dossier alleen op schriftelijk verzoek.

 
Ref. 265/846
ONTDEKKEN